Atelier Frits Nolte

kM Kunstenaarsgesprek

Aanstaande vrijdag 14 juli vindt het eerste kM Kunstenaarsgesprek plaats! Van 15 tot 16 uur zal Frits Nolte in zijn atelier in Amsterdam in gesprek gaan met beeldend kunstenaars Anno Dijkstra, Ida van der Lee en Elspeth Pikaar over hun werk en de rol van sociale interactie daarin. Na afloop is er tijd voor vragen en een borrel.

 

Aanmelden

U kunt dit kunstenaarsgesprek gratis bijwonen. Wees wel snel met aanmelden, want er zijn slechts 10 plekken beschikbaar. Stuur een mail naar wouter@dedoelenpers.nl.

 

Locatie: Amsterdam

Het kM Kunstenaarsgesprek vindt plaats in het atelier van Frits Nolte, Tweede Nassaustraat 8, Amsterdam.

 

Thema: sociale interactie

We hebben beeldend kunstenaars Anno Dijkstra, Ida van der Lee en Elspeth Pikaar uitgenodigd om te vertellen over de sociale interactie bij hun projecten en objecten. Voor welke uitdagingen staan zij?

 

Gespreksleider: Frits Nolte

Beeldend kunstenaar Frits Nolte zal als gespreksleider de kunstenaars aan de tand voelen. Eerder deed hij dat voor Galerie de Ploegh in Amersfoort.

 

Auteur: Anton Staartjes

kM-redacteur Anton Staartjes zal aanwezig zijn om van het gesprek verslag te doen in kM 103, zoals hij dat eerder heeft gedaan van de gesprekken in Galerie de Ploegh.

 

 

Uitgeverij De Doelenpers
Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

E: info@dedoelenpers.nl
Tel:  072-5275527
Fax: 072-5275528

Powered by SHARK Connect