X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden kan hier.

In de nieuwsbrief van kM willen we je informeren door te verwijzen naar materiaaltechnische informatie die in kM of elders online te vinden is. Ook zullen we relevante, actuele exposities onder de aandacht brengen, en zullen we verwijzen naar diverse rubrieken op www.kunstenaarsmateriaal.nl.

Verder zullen we het abonnement op kM onder de aandacht brengen, evenals de mogelijkheid om losse nummers en andere aan kunstenaarsmaterialen en -technieken gerelateerde producten te bestellen. Ook acties en aanbiedingen, mogelijk gemaakt door kM en/of een derde partij in het kunstveld, kunnen in de nieuwsbrief voorkomen. 

Daarnaast is het mogelijk dat er in opdracht van een derde partij in het kunstveld een advertentie of een artikel in de nieuwsbrief (of een verwijzing ernaar op de website) opgenomen wordt. Ten slotte zullen we - met mate - communiceren over andere producten of diensten van Uitgeverij De Doelenpers of moederbedrijf MarcelisDékavé te Alkmaar.

De nieuwsbrief van kM wordt verzonden via MailChimp. Je persoonsgegevens ten behoeve van de verzending van de nieuwsbrief worden door MailChimp bewaard, en zijn te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. 

Powered by SHARK Connect